“Neverne bebe” održale koncert na Zlatiboru

Veoma bogat program Zlatiborskog kulturnog leta upotpunio je koncert grupe „Neverne bebe”. Popularni bend održao je koncert za zlatiborsku publika koja ih je nagradila velikim aplauzima za svaku pesmu.

Ovo letnje veče na Zlatiboru bend je ulepšao poznatim stihovima svojih pesama. Koncert je otvoren numerom „Pravda“ i nastavljen u ritmu dobro poznatih hitova: „Priča o nama“, „Pogledaj u sunce“, „Praštam“, „Veliki je Bog“, „Uzmi boje”. Velike ovacije publike izazvalo je izvođenje velikog hita grupe „Smak” po nazivom „Daire” u režiji frontmena benda Milana Đurđevića. Svoj nastup grupa je završila hitom „Tužna pesma”.

„Neverne bebe” su odličnom svirkom još jednom pokazale zašto su najpopularnija pop rok grupa u našoj zemlji, a veliki broj posetilaca dokazuje da uprkos dugom broju godina na sceni hitovi ove grupe ostaju neprolazni. Koncert je upotpunjen i obradom njihove pesme “Gde smo”, u izvođenju muzičara iz Čajetine, Aleksandra Bogdanovića.

Goste Zlatibora nastavak programa Kulturnog leta očekuje već u utorak, 15. avgusta, kada će na Kraljevom trgu od 20:30 časova biti održan koncert Lene Kovačević.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment