KVAR NA GONDOLI OKTLONJEN! Kopao kanal za vodu, pa presekao kabal za napajanje gondole

Juče popodne ko se našao u jednoj od kabina zlatiborske gondola mora da je doživeo veliku neprijatnost kada je stao ceo sistem i ostao da visi u vazduhu. Do kvara je došlo usled presecanja kabla za napajanje, ali na svu sreću odmah je uključeno pomoćno napajanje, te su putnici bezbedno stigli do stanica gondola.

– Zbog nepredviđenih okolnosti i kvara na elektro mreži gondola je juče u 15:40 ostala bez napajanja i stala sa radom. Uz pomoćno napajanje svi putnici su uspešno evakuisani. Do kvara je došlo kada je privatno lice na lokaciji Kobilja glava, kada je kopao kanal za vodu presekao kablove za napajanje – rekao je izvršni direktor JP “Gold gondola” Milomir Tucović.

On je dodao da se JP “Gold gondola” izvinjava svim putnicima na neprijatnosti i poziva sve koji su oštećeni da se jave u toku dana ili najkasnije u ponedeljak kako bi iskoristili svoje karte i ponovo se vozili ili ukoliko žele da im se refundira novac.

– Pravo na refundaciju imaju svi putnici koji su se prijavili na stanicama posle 15 h i oni koji nisu iskoristili povratak sa stanice Tornik. Putnici koji su ostali na stanici Tornik su autobusima vraćeni u centar Zlatibora – kaže Tucović.

Kvar je otklonjen juče popodne.

Autor LZS

Leave a Comment