Gde i ko peva na Zlatiboru

Tokom predstojećih praznika na Zlatiboru, sve goste očekuje raznovrsna ponuda i bogat novogodišnji sadržaj. Zlatiborski ugostitelji se ozbiljno pripremaju za novogodišnju noć uz sjajan muzički program.

Pored prazničnih koncerata na  otvorenom, na Kraljevom trgu, koji će se održati u tri novogodišnje večeri i prilikom čega će nastupati Vesna ZmijanacAlen Islamović, hip-hop pevačica Senidah, rok grupa „Bajaga i instruktori” tu je i raznovrstan sadržaj u ugostiteljskim objektima na najposećenijoj planini Srbije.

Zlatiborski hoteli i restorani najavili su svoje novogodišnje programe, a tom prilikom  za goste će pevati mnoga poznata imena muzičke scene. U hotelu „Palisad“ 31. decembra nastupaće pevač narodne i pop muzike Slavko Banjac, dok je 01. januara  Luna bend. Gosti hotela „Tornik“ će novogodišnje veče provesti uz Viki Miljković, kao i Sašu Matića koji će nastupati 01. januara. U hotelu „Mona“ u novogodišnjoj noći gosti će uživati  u pesmama Ivane Selakov. Cena ulaznica na navedene programe u ovim hotelima za eksterne goste je u rasponu od 50 do 200 eura.

„Pjević event centru“ gosti će dočekati Novu godinu uz Draganu Mirković kao i orkestar majstora trube, Dejana Petrovića, dok će 01. januara gosti imati priliku da uživaju uz pesme Andreane Čekić i Sloba Radanovića. Cena ulaznica za navedene nastupe je od 30 do 100 eura.

Turistički centar Zlatibora raspolaže i mnogobrojnim restoranima i kafićima koji su priremili dnevne i večernje žurke. Restoran „Titova vila“„Kalem by Zak“„Miris Dunja“„Casa De Vinos“„Konoba Akustik“„Elsa P.S.“ su pored raznovrsne gastronomske ponude pripremili i muzički program gde su cene od 20 do 100 eura.

U restoranu „L`equipe Montange Zlatibor“, za doček je Ana Stojančićević dok je za reprizu DŽenan Lončarević. Gosti „Grand Irish Pub“-a će novogodišnju noć provesti uz „Bojana Jevtića & Silver bend“, dok u klubu „Vendome“ gostuju Milica PavlovićElma SinanovićŠako Polumenta. Klub „Alibi“ će ugostiti Teu TairovićMilenu ĆeranićKatarinu Živković, Arena bend i druge. I ostali kafići i gastro barovi su pripremili raznovrstan muzički sadržaj kojim gosti mogu upotpuniti boravak „na zlatnoj planini“ tokom praznika, prilikom čega je cena ulaska u rasponu od 20 do 100 eura.

Pored raznovrsnog muzičkog sadržaja, većina objekata će u okviru cene ponuditi i posluženje, od specijaliteta našeg kraja do biranih pića i poslastica.

Iz ugostiteljskih objekata napominju da će doček biti organizovan u skladu sa svim epidemiološkim merama, uz najveću brigu o zdravlju, kako gostiju tako i meštana Zlatibora.

 

Leave a Comment