Dženan oduševio publiku u čajetinskom parku

Prijatno letnje veče 30. jula u Čajetini još prijatnijim učinio je poznati pevač DŽenan Lončarević, koji je u čajetinskom parku održao vrlo posećen koncert. Numerom „Sve moje ljubavi“ otvorio je ovaj svoj nastup, a zatim su se nizali hitovi poput „Kad ostave te svi“ , „Pitam te“, „Vjerujem u nas“, „Laufer“, “Pamuk usne“, „Cvete beli“, „Laku noć“… koje je publika pevala zajedno sa njim.

Popularni pevač je više od dva sata zabavljao čajetinsku publiku praćen aplauzima. Prisutni su najglasnije pevali uz pesmu “Putnička” koja je postala hit i neizbežna numera na mnogim svirkama, pa i koncertima drugih pevača.

DŽenan Lončarević više od decenije na muzičkoj sceni ostaje veran svom muzičkom stilu. Njegovi počeci vezani su za Zlatiborski okrug. Rodom je iz Prijepolja, a nastupao je u mnogim mestima ovog kraja. Pamti se njegov koncert pre dve godine na Kraljevom trgu, otkada traje uzajamna ljubav ovog pevača i zlatiborske publike. U izjavama ističe da kada putuje u rodno Prijepolje rado svraća na Zlatibor, da bar nakratko predahne od obaveza.

Svoj prvi album „Nikome ni reč“ objavio je 2007. godine, a naslovna numera postala je jedna od najslušanijih pesama koje je snimio. Nakon izdavanja tog albuma nizali su se samo hitovi i posećeni koncerti, kako po Srbiji tako i inostranstvu. Poznat je po dobroj atmosferi koju pravi na nastupima u klubovima i na koncertima.

DŽenan je do sada u karijeri objavio pet studijskih albuma, te više od 30 singlova. Pevao je duete sa Zoricom Brunclik, Acom Pejovićem, Indirom Radić, Eminom Jahović, Pamelom Ramljak, Tropiko bendom i drugima.

A da ”Zlatiborsko kulturno leto” prednjači po raznovrsnim sadržajima i najpoznatijim izvođačima govori to što se već sledeće večeri (31.jula) atraktivan koncert održava na Kraljevom trgu – ovde će zlatiborska publika od 21 čas moći će da uživa u nastupu naše popularne pevačice Marije Šerifović.

Izvor I foto: TO Zlatibor

Leave a Comment