Čestitke predsednika opština Čajetine i Sjenice

Čestitka Milana Stamatovića

Draga braćo i sestre, svi oni koji slavite Vaskrs po julijanskom kalendaru, trenutna situacija nas navodi na razmišljanje o pravim vrednostima koje mi Zlatiborci uvek požrtvovano negujemo. Vreme je teško, ali nismo sami. Skromno proslavljajući najradosniji praznik, u krugu svojih porodica, ipak smo ujedinjeni mislima i molitvom kojima se izdižemo iznad tereta sa kojim se naš narod sada suočava.

Vaskrs je ponovno rođenje Isusa Hrista, a vama simbolično želim da iz ove teške situacije izađemo novorođeni i preporođeni za dela koja ćemo ostaviti sa ponosom našim potomcima.

Ponosan sam što i sada svaku materijalnu stvar pobeđuje duh zajedništva mojih Zlatiboraca….

Hristos vaskrse!

Čestitka Hazba Mujovića

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović uputio je najsrdačnije čestitke građanima koji proslavljaju hrišćanski praznik Uskrs, uz želju da ga provedu u zdravlju, sreći i blagostanju.

„Neka ovaj najveći hrišćanski praznik svima vrati vjeru u bolju budućnost i podsjeti na značaj njegovanja moralnih vrijednosti i međusobnog uvažavanja, posebno u ovim teškim vremenima. Zato pokažimo spremnost da dajemo i dijelimo, budemo solidarni i jedinstveni, kako bi sutra svi izašli kao pobjednici i nastavili zajedbo da gradimo bolje okruženje. U nadi da izazovi sa kojima se suočavamo neće umanjiti radost Uskrsa upućujem vam najiskrenije čestitke“.

Leave a Comment