ZLATIBOR – RUSTIC DREAM MIA

Rustic dream MIA se nalazi u mirnom delu Zlatibora, okružena zelenilom i očaravajućim pogledom na vrhove Zlatibor planine. Lokacija je idealna za porodice sa decom i sve one koji žele da pobegnu od gradske buke i uživaju u prirodi.

Kuća je uređena u rustično-modernom stilu sa prostranom dnevnom sobom, koja poseduje LCD TV, kablovsku i besplatan WI-FI. U prizemlju se, pored dnevne sobe, nalazi i velika trpezarija sa stolom za 10 osoba, kuhinja koja je kompletno opremljena i kupatilo. Na spratu su 3 velike sobe sa bračnim krevetom i jedna soba sa dva singl kreveta (svaka soba ima izlaz na terasu), kupatilo, kao i galerija na kojoj se možete opustiti na relax foteljama uživajući u pogledu na vrh Čigote.

Opremljenost, kao što su mašina za pranje i sušenje veša, pegla, fen, peškiri, posteljina i drugo, omogućavaju komforan smeštaj i za duži boravak. Pored toga, nastojali smo da smeštaj maksimalno prilagodimo i porodicama sa malom decom, tako da pored igračaka, možete da koristite i krevetac, stolicu za hranjenje, kadicu za kupanje beba kao i podlogu za presvlačenje, baby alarm…

Kuća je spolja obezbeđena video nadzorom i omogućava besplatan i siguran parking u dvorištu za 2-3 automobila. Poseduje i veliko dvorište ograđeno sa svih strana.

Kako bismo svima obezbedili ugodan boravak, u kući ne preporučujemo pušenje, jer je enterijer kuće uglavnom urađen od deveta, a i opremljena je detektorima za dim.

Za sve informacije o atrakcijama i izletima na Zlatiboru i okolini, stojimo na raspolaganju gostima.

Za duži boravak, moguć je dogovor oko cene.

Telefon: 064 423 54 97


1 thought on “ZLATIBOR – RUSTIC DREAM MIA”

  1. Kakav divan pogled! Super je Zlatibor, a ovde nije ni tako gusto građeno. To je ono što me, inače, najviše odbijalo. Ovde bih vrlo rado došao bar na neki produženi vikend. Nemam auto, pa me to malo koči, ali za ovako nešto bi vredelo uzeti iz autorent.a. Da se moje pile i ja odmorimo i nauživamo bar nekoliko dana, da pešačimo i da uživamo u tišini.
    Hvala za ovako iscrpne informacije.

    Reply

Leave a Comment