ZLATIBOR – RUSTIC DREAM MIA

Rustic dream MIA se nalazi u mirnom delu Zlatibora, okružena zelenilom i očaravajućim pogledom na vrhove Zlatibor planine. Lokacija je idealna za porodice sa decom i sve one koji žele da pobegnu od gradske buke i uživaju u prirodi.

Kuća je uređena u rustično-modernom stilu sa prostranom dnevnom sobom, koja poseduje LCD TV, kablovsku i besplatan WI-FI. U prizemlju se, pored dnevne sobe, nalazi i velika trpezarija sa stolom za 10 osoba, kuhinja koja je kompletno opremljena i kupatilo. Na spratu su 3 velike sobe sa bračnim krevetom i jedna soba sa dva singl kreveta (svaka soba ima izlaz na terasu), kupatilo, kao i galerija na kojoj se možete opustiti na relax foteljama uživajući u pogledu na vrh Čigote.

Opremljenost, kao što su mašina za pranje i sušenje veša, pegla, fen, peškiri, posteljina i drugo, omogućavaju komforan smeštaj i za duži boravak. Pored toga, nastojali smo da smeštaj maksimalno prilagodimo i porodicama sa malom decom, tako da pored igračaka, možete da koristite i krevetac, stolicu za hranjenje, kadicu za kupanje beba kao i podlogu za presvlačenje, baby alarm…

Kuća je spolja obezbeđena video nadzorom i omogućava besplatan i siguran parking u dvorištu za 2-3 automobila. Poseduje i veliko dvorište ograđeno sa svih strana.

Kako bismo svima obezbedili ugodan boravak, u kući ne preporučujemo pušenje, jer je enterijer kuće uglavnom urađen od deveta, a i opremljena je detektorima za dim.

Za sve informacije o atrakcijama i izletima na Zlatiboru i okolini, stojimo na raspolaganju gostima.

Za duži boravak, moguć je dogovor oko cene.

Telefon: 064 423 54 97


Leave a Comment