Uz voznu kartu od Beograda do Zlatibora putnici dobijaju niz popusta

Preduzeće „Srbija Voz“ a.d. je u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor kao i privrednim subjektima na Zlatiboru pokrenuo akciju “Kupi kartu i ostvari popust!“.

Svi putnici koji budu koristili prevoz železnicom potrebno je da sačuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na Zlatiboru. Putnicima je omogućeno da uz voznu kartu u roku od 24 časa ostvare popust u određenim turističko-ugostiteljskim objektima, kao i muzejima. Između ostalih mogu ostvariti po 10 posto za Gold gondola, Avantura park Zlatibor, Dino park, Muzej na otvorenom “Staro selo” Sirogojno – besplatna ulaznica i niz hotela i restorana.

Preduzeće “Srbija Voz” od 13. juna 2021. godine uvelo direktan voz koji svake nedelje saobraća iz Beograda do Zlatibora i od Zlatibora do Beograda.

Voz iz stanice Beograd Centar polazi u 5.52 časova i na stanicu Zlatibor dolazi u 10.57 časova, dok iz stanice Zlatibor za Beograd Centar voz polazi u  16.54 časova. Ovaj voz saobraća isključivo nedeljom. Subotom i državnim praznikom ovaj voz saobraća po važećem redu vožnje do stanice Užice.

Stanica Zlatibor nalazi se u selu Semegnjevu, sedam kilometara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora. Za sve putnike koji ovim vozom budu dolazili na Zlatibor biće organizovan prevoz od stanice do turističkog centra i nazad.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd Centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara. Kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 posto.

Autor: LZS, foto: Srbija voz

 

Leave a Comment