U toku je podela vaučera za 2021. godinu

Tokom 2020. godine podeljeno je oko 300.000 vaučera, što predstavlja najveći broj vaučera podeljenih tokom jedne godine, od početka akcije do danas.

Vaučer za subvencionisani odmor u Srbiji se može koristiti na sledeći način.Njime se mogu platiti isključivo usluge smeštaja, a ne ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa. Vaučer se može koristiti isključivo u ugostiteljskim objektima izvan mesta prebivališta i izvan mesta studiranja korisnika vaučera isključivo za smeštaj u trajanju od najmanje pet noći i može pokriti maksimalan iznos za smeštaj u vrednosti od 5.000 dinara. Ukoliko je iznos računa za smeštaj veći, korisnik je dužan da ostatak sume isplati iz sopstvenih sredstava. Ukoliko je iznos računa za smeštaj manji, vaučer pokriva ceo iznos, a razlika do 5.000 dinara se ne može naknadno iskoristiti.

Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP „Pošta Srbije“ podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno, period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne sme da bude kraći od 30 dana.

Popunjena Prijava, sa potrebnom dokumentacijom, isključivo se podnosi preko šaltera JP “Pošta Srbije“, na teritoriji cele Republike Srbije.

Prijave građana JP „Pošta Srbije“ će primati najkasnije do 15.10.2021. godine.

Izvor: Glas Zapadne Srbije

Leave a Comment