Turistički novinari iz Mađarske obišli Zlatibor, Mokru Goru …

Nakon nešto više od godinu dana pauze, izazvane globalnom epidemijom korona virusa, Turistička organizacija Zlatibor imala je priliku da ugosti grupu turističkih novinara iz inostranstva. Ovoga puta to su bili novinari iz Mađarske, koji su u okviru organizovane studijske ture po Srbiji tri dana proveli na Zlatiboru.

Predstavnici nekoliko eminentnih turističkih portala iz susedne Mađarske imali su priliku da se tokom boravka upoznaju sa turističkom ponudom najposećenije planine Srbije. Pored posete Stopića pećini i muzeju “Staro selo” Sirogojno, gostima je predstavljena i “Gold gondola” kao jedinstvena turistička atrakcija kojom Zlatibor raspolaže. Tokom boravka uverili su se i u mnoštvo zabavnih saržaja, upoznali se sa kapacitetima za sportski turizam i uživali u besprekornom kvalitetu ugostiteljskih usluga.

Tokom boravka na Zlatiboru obišli su Mokru Goru, Šargansku osmicu i druge atrakcije u okruženju, pa su imali priliku da se uvere u to da je Zlatibor destinacija sa koje se može organizovati veliki izbor jednodnevnih izleta.

Novinari iz Mađarske su na Zlatiboru borvili u okviru studijske posete koju se organizovala Turistička organizacija Srbije, a gosti Zlatibora bilisu predstavnici sledećih medija: časopis Turizmus, internet portali travelo.hu, turizmusonline.hu i magyarszo.rs

Izvor: TO Zlatibor

 

Leave a Comment