Turistička ponuda Zlatibora na sajmu u Banja Luci

U susret letnjoj sezoni kada se na zlatnoj planini obeležava 130 godina turizma, Turisticka organizacija Zlatibor nastavlja sa promocijama gde sadržaje najposećenije srpske planine predstavlja na 3. Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci od 10. do 12. marta u tržnom centru „Delta Planet“.

Na svečanom otvaranju sajma obratili su se gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, potpredsednik opštine Nikšić Zoran Tomić, dok je 3. Međunarodni sajam „Banja Luka 2023“ otvorio Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, Zlatan Klokić. Tom prilikom svim učesnicima sajma poželeli su ugodan boravak u Banja Luci, a posetiocima da iskoriste sajamske popuste.

Prvog dana sajma štand Srbije i Zlatibora posetili su gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković i gospodin Miloš Vujić, generalni konzul Republike Srbije. U okviru štanda Zlatibora posetioci će imati priliku da se detaljno informišu o cenama, popustima i promo-paketima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period i upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeću prolećnu i letnju sezonu.

Turistička organizacija Zlatibor će iskoristiti priliku da predstavi nove sadržaje, objekte, značajne lokalitete, kao i manifestacije kojima će ulepšati boravak gostiju na Zlatiboru u godini jubileja kada se obeležava 130 godina organizovanog turizma.

Organizator sajma je „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, a Opština Nikšić (Crna Gora) je partner događaja. Pokrovitelji Međunarodnog sajma su: Grad Banja Luka i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH. Prijatelj Sajma je „New Life Turkey – lider na tržištu nekretnina u Turskoj.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment