Sve više prosidbi u vazduhu

Da ozvaniče svoju ljubav prosidbom mladići često biraju neobična mesta, mesta koja su izuzetna i koje će večno pamtiti. Tako je čak 12 prosidbi bilo u vazduhu, u „Romantičnoj kabini“ ili kako su je već prozvali „Ljubavnoj kabini“ najduže gondole na svetu na Zlatiboru.

– Romantičnu kabinu smo uveli 14. februara, simbolično na Dan zaljubljenih. Od tada do danas u njoj smo imali 12 prosidbi. Prvi par, koji su se zakleli na večnu ljubav, bili su iz Požege, a bilo je parova iz Užica, Beograda, Bajine Bašte, pa i iz BiH, a poslednji je bio sada za praznike iz Crne Gore. Imamo u najavi da jedan mladić sa Zlatibora hoće da iznenadi svoju izabranicu u našoj kabini – kaže Ivana Lazović iz JP „Gold gondola“.

Obično devojke ne znaju šta im mladići pripremaju, ali kada priđu i vide da ulaze u posebno dekorisanu kabinu sa srcadima i drugim dekoracijama u znaku ljubavi, već naslute nameru svog izabranika.

– Kabina je samo za dvoje. Tu ih sačeka domaći slatki kolači u kutiji sa našim znakom i srcima. Posebno su iznenađenje dve čaše za vino i flaša vina. Čaše im ostaju kao suvenir. I dok se voze gondolom mladić izvadi prsten i zaprosi devojku. Vožnja traje oko sat vremena. Za to vreme oni uživaju uz romantične zvuke muzike koje puštamo u toj kabini – kaže Ivana.

A u toj kabini nisu se samo vozili oni koji su na početku ljubavi.

– Bio je jedan stariji par koji je u „Romantičnoj kabini“ potvrdio svoju dugogodišnju ljubav. Takođe, bila je jedna devojka koja je svojoj drugarici htela da napravi izenađenje za rođendan, pa je iznajmila ovu kabinu. Tek idu lepi dani i očekujemo da ćemo imati mnogo više lepih događaja u „Romantičnoj kabini“ – kaže Ivana.

Ona je dodala da su svi puni utisaka kada izađu iz kabine, naročite isprošene devojke, koje ne skidaju osmehe sa lica.

Inače, zakup ove kabine se rezerviše ranije na nekoliko dana i košta 12.500 dinara.

Autor: LZS

Leave a Comment