STAMATOVIĆ: Jednu kabinu zlatiborske gondole brendiraćemo Noletovim likom!

Jedna kabina najduže gondole na svetu – zlatiborske Gold gondola, poneće ime svetskog asa u tenisu Novaka Đokovića.

– Кao što sam i obećao Novaku Đokoviću, pre pet godina na Zlatiboru, na ”Drugarijadi”, kada smo takođe sarađivali sa njegovom Fondacijom, u znak poštovanja prema njemu lično i njegovim sportskim uspesima, humanitarnom angažmanu, jednu kabinu zlatiborske „Zlatne gondole“ brendiraćemo imenom najvećeg ambasadora Srbije u svetu, imenom našeg, a svetskog Noleta – izjavio je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

Stamatović je podsetio Đokovića, da mu je pre pola decenije uručio maketu, tada buduće, a danas stvarne, gondole, i da se od tada sve promenilo na ovoj planini jer je opština Čajetina, zahvaljujući izgrađenoj panoramskoj ”Gold gondoli” postala svetska turistička destinacija.

– Neizmerno smo zahvalni Novaku Đokoviću na donaciji, kao i na poseti Ljubišu i Zlatiboru. Nadam se da će ova uspešna saradnja trajati dugo i da ćemo u budućnosti realizovati još ovakvih i sličnih akcija. Ime Novaka Đokovića i Čajetine ide jedno uz drugo – Novak je broj 1 u svetu, a opština Čajetina, Zlatibor i naša gondola, kao najduža gondola na svetu takođe su broj 1 –  zaključio je Stamatović.

Izvor: Opština Čajetina

 

Leave a Comment