Poruka ,,Zlatibor tvoj pravi izbor” stigla u još gradova Srbije

Veliko interesovanje posetilaca i gostoprimstvo domaćina dočekalo je Turističku organizaciju Zlatibor i ovih dana prilikom  promocija i u drugim gradskim centrima naše države. Pod sloganom ”Zlatibor – tvoj pravi izbor” najavljena je letnja turistička sezona na najposećenijoj planinskoj destinaciji u našoj zemlji.

Tako su od  31. maja do 3. juna predstavnici Turističke organizacije Zlatibora posetili Niš, Leskovac, Prokuplje, Valjevo, Šabac i Loznicu. Lokalnim medijima  i građanima ovde su predstavili letnju turističku ponudu i upoznali ih sa svim bitnim pojedinostima toga što će ih ovog leta sačekati na Zlatiboru.

Ove promocije, organizovane na glavnim gradskim trgovima, privukle su veliku pažnju. Najmlađi posetioci štandova na poklon su dobijali promotivne balone, lizalice, besplatno oslikavanje lica, a zabavljali su ih kostimirani animatori, muzički izvođači. Posetioci su imali priliku da degustiraju i rakiju koju,  dokazan u svom poslu, proizvodi  Milomir Milojević Gero iz zlatiborskog sela Šljivovica. Prilikom promocija predstavio se i zlatiborski hotel ,,Buket” svojom raskošnom gastronomskom ponudom.  Posebna atrakcija bila su električna vozila iz firme “Vozim na struju”, sa kojom Turistička organizacija Zlatibor sprovodi kampanju „Pokreni zelenu turu” u okviru koje posetioci iznajmljuju ova ekološka vozila i upoznaju Zlatibor na jedan drugačiji način.

Promocije Zlatibora u gradovima Srbije podržavaju mnogobrojni partneri sa destinacije: hotelijeri, ugostitelji, zabavno-tematski parkovi, popularne atrakcije: King of Rent Zlatibor (kvadovi), zip-lajn LJubiš, Stopića pećina, Gostiljski vodopad. U okviru promotivne kampanje “Zlatibor–tvoj pravi izbor” organizovana je i bogata nagradna igra, pa je ovaj putujući karavan Turističke organizacije Zlatibor obradovao mnogobrojne posetioce. Oni su na štandu imali priliku da zavrte točak sreće i  osvoje nagrade, među kojima su ulaznice za lokalitete, turističke atrakcije i spa centre, ručak u restoranu , izlet u okolini Zlatibora, vikend za dve osobe i druge. Vredne nagrade su dodeljene i putem zvanične instagram stranice Turističke organizacije Zlatibor.

Promotivna kampanja Zlatibora nastavlja se  i ove sedmice kada će karavan posetiti još tri grada Požegu, Čačak i Prijepolje.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment