NA ZLATIBORU TRENUTNA POPUNJENOST КAPACITETA PREКO 95% (VIDEO)

Prema proceni TO Zlatibor, trenutna popunjenost kapaciteta na ovoj planini je preko 95%. Hoteli su skoro puni, a u privatnom smeštaju traži se krevet više. Sneg je i u ovom delu raspusta ispunio želje kako onih koji vole Zlatibor kao turističku destinaciju sa mnoštvom sadržaja, tako i domaćina.

Na Zlatiboru, od Кraljevog trga pa u svim pravcima, gužva. Oni koji su na planinu stigli sa vejavicom, zaboravili su, uz snežnu idilu, kolaps na pojedinim putevima. Jer, bilo gde da krenu: Tornik, Sirogojno, Gostilje…, dostižno je. Putevi su pročišćeni, a domaćini voljni da ugoste.

Jedan lokalitet na Zlatiboru nedavno je dobio potpuniju sliku. Reč je o Stopića pećini koja nije sezonskog karaktera već je u svakom trenutku dostupna putnicima namernicima.

Ovaj period TO Zlatibor koristi i za promocije i učešća na sajmovima. Prvi,na kojem će biti od 13. februara, jeste sajam u Sofiji gde će promocija Zlatibora sa mnoštvom novih sadržaja, od kojih je gondala najgrandiozniji, privući još više inostranih  turista.

Autor: Zlatiborpress/Mirjana Ranković Luković

 

 

Leave a Comment