Na „Danima turizma“ u Nišu predstavljena turistička ponuda Zlatibora

U tržnom centru „Delta planet“ u Nišu, je tokom 09. i 10. septembra održan sajam „Dani turizma“ gde je je učestvovala i Turistička organizacija Zlatibor, koja je predstavila sadržaje najposećenije srpske planine.

Reč je o Međunarodnom sajmu turizma koji okuplja turističke organizacije i agencije, hotelijere, ugostitelje i predstavnike udrženja za aktivan odmor iz cele Srbije, ali i iz regiona. Tokom svečanog otvaranja prisutnima su se obratile i požele dobrodošlicu gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovksi , kao i direktorka turističke organizacije grada Niša, Dragana Božić.

Veliko interesovanje posetilaca privukao je štand Turističke organizacije Zlatibor. Svi zainteresovani su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnom zlatiborskom turističkom ponudom: novim sadržajima, objektima, značajnim lokalitetima, prirodnim blagodetima i manifestacijama koje upotpunjuju boravak na najposećenijoj planini Srbije. Dok je posebnu pažnju i ovog puta izazvala nezaobilazna atrakcija ‘’Gold gondola’’, koja je postavila „zlatnu planinu“ na mapu svetskih destinacija jer je reč o najdužoj jednosegmentoj panoramskoj gondoli na svetu.

Tokom manifestacije „Dani turizma“, pored Zlatibora, turističku ponudu je predstavilo više od 60 izlagača iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije, Republike Srpske…

Izvor:TO Zatibor

 

Leave a Comment