“Frajle” 7.aprila u Užicu

U okviru regionalne turneje pod nazivom “Pesmom da život slavimo”, novosadska grupa “Frajle” nastupiće 7.aprila u Gradskom kulturnom centru Užice .

Kako je istakla članica benda Nevena Buča publiku u Užicu očekuje dobar koncert uz stare, ali i pesme sa novog albuma.

– Naš program traje oko dva sata, izvodimo pesme koja naša publika dobor zna, a ima naravno i pesama sa novog albuma pa će ovo biti prilika da ih odsviramo i predstavimo novi materijal. Pozivamo sve ljude iz Užica i okoline da dođu i da napravimo dobru zabavu, da pevamo i đuskamo zajedno – rekla je Buča.

Prema njenim rečima očekuju sjajnu atmosferu, a prethodni koncert u Užicu svrstale su među 10 održanih na neobičnim mestima, jer su tada nastupale u “Hidrocentrali pod gradom”. O tome je jedna od članica grupe pisala i u knjizi pod nazivom “Kako sam postala Frajla”.

Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča osvajaju publiku još od 2009. godine. Muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Prvi kontigent karata za koncert Frajli koji će se održati 7. aprila je već rasprodat. Preostale karte se mogu nabaviti na biletarnici GKC Užice.

Izvor: Grad Užice

Leave a Comment