“Dino park” – zabava za sve

Već dve i po godine u srcu Zlatibora, na prostoru od 6 hektara, pruža se mogućnost da se ode u svet od 300.000 unazad, u doba Krede i Jure, da se druži sa praistorijskim životinjama i pećinskim ljudima. Istovremeno da se doživi i nezapamćena avantura uz modernu tehnologiju, koju “Dino park” pruža.

Tematski urađen, uz zabavno-edukativni program “Dino park” pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste, od 1 do 101 godine. U borovoj šumi i čistom vazduhu svako će naći svoj kutak za uživanje. U “Dino parku” ima dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa.

– Ulaskom na kapiju parka stičete utisak da ulazite u neku novu dimenziju. Na samom početku čeka vas Alosaurus koji će vas ljubazno pozdraviti i glasom i pokretima. Pešačkom stazom put vas vodi do njegovih komšija Spinosaurusa i Veliciraptora. Odmah preko puta njih, na samo par metara, čeka vas nezaboravna avantura iz 21. veka, avantura park, veštačka stena i zip line! Put pešačke staze vodi vas do stene gde su pećinski ljudi. Preko puta njih omiljena lokacija najmlađih, Dečije dino selo – spoj tradicionalnog srpskog sela i modernih svetskih igraonica. Kuća animacionih filmova – 6D bioskop, i kuće arkadnih igara, streličarstva, kvadova i air softa nalaze se odmah pored čuvenog Triceratopsa i njegovog rođaka Mojoceratopsa. Mini zoo vrt čuva jedan opasni Karnotaurus, dok ergelu konja čuva omiljeni Tiranosaurus – Rex. Družina Brahiosaurus, Rujanogosaurus, Oviraptor, Stegosaurus, Stirakosaurus, Barionix i Psitakosaurus, Pteranodon, ništa manje bitna, čeka vas u parku vesela i čigra. Baštu pored bajkovitog jezera izabraće svaki hedonista, za ispijanje svog omiljenog napitka ili degustaciju nekih od kulinarskih specijaliteta. Zorba ball, picado football, mountain car, tubing, poligon za rolere i trotinete su sadržaji koji vas čekaju u parku. Igraonica na zatvorenom, bilijar, sony ps4, rođendaonica, dino suvenirnica su još neki od sadržaja koji upotpunjuju ovo carstvo jedinstveno na Balkanu – poručuju iz “Dina parka”.

Ovaj park svakodenvno poseti stotine posetilaca izcelog sveta.


Autor: LZS