Ariljske zimske radosti

ARILJE – Tokom zimskog đačkog raspusta u Arilju, od 8. do 15. februara, biće organizovane “Ariljske zimske igre”. Organizator su biblioteka Arilje i Turistički info centar Arilje. Ova manifestacija se organizuje nakon četiri godine, a sadržaće niz programa i aktivnosti za školarce i predškolce. I svi su besplatni.

Biće organizovane likovna i fotografska radionica, filmski maraton, takmičenje u basketu, organizovani odlasci na klizalište i plivanje na zatvorenom bazenu u Užicu, odlazak na Visočke zimske igre, maskenbal za decu Predškolske ustanove iz Arilјa, kao i program za decu sa posebnim potrebama.
Sve informacije vezane za manifestaciju mogu se dobiti u Turističkom info centru lično ili na broj telefona 031/891-055; Biblioteci Arilјe lično ili na broj telefona 031/893-933 svakog radnog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati.
Prijavlјivanje dece za programe vršiće se lično od strane roditelјa u Turističkom info centru odnosno Biblioteci, počev od srede 30. januara do četvrtka 7. februara i deca se mogu prijaviti za po dva programa.

Autor LZS

Leave a Comment