Novi izazovi i šanse za turizam

U Mokroj Gori će se 6. i 7. decembra održati 6. Turistička konferencija Zapadna Srbija, koja okuplja turističke radnike iz Srbije i regiona. Cilj sastanka je predstavljanje projekata, razvojnih rešenja i sumiranje ostvarenih rezultate tokom protekle turističke sezone. Moto ovogodišnije konferencije je “Turizam se vratio, pred nama su novi izazovi i nove šanse”.

Regija Zapadna Srbija se nalazi među 18 prioritetnih turističkih destinacija u zemlji, koja je zahvaljujući izuzetnim prirodnim bogatstvima jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih turističkih područja u Srbiji. Ova regija ima izuzetne uslove za aktivni odmor i predstavlja odličan izbor za sve turiste koji imaju želju za bogatijim sadržajem tokom odmora.

Među panelistima, koji će se obratiti tursitičkim radnicima tokom dvodnevnog druženja u Mokroj Gori nalaze se Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Umaga, dr Nataša Pavlović, direktorka Turističke organizacije Vojvodine, Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ali brojni drugi stručnjaci u oblasti turizma.

Turistička regija Zapadna Srbija, prva u Srbiji je prepoznala značaj udruživanja i regionalnog pristupa turizmu.

Autor: LZS

Leave a Comment