Na 44. Međunarodnom sajmu turizma Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na panel diskusiji o onlajn plaćanjima

Turistička organizacija Zlatibor je u četvrtak, 23. februara bila učesnik panel diskusije pod nazivom “Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi”, koja je održana u okviru 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Prezentovana je turistička platforma “Visit Serbia“.

Na panelu se govorilo o trenutnom stanju vezanom za online plaćanje u Srbiji i regionu sa akcentom na hotelsku industriju, rešenjima za unapređenje turističke privrede kroz omogućavanje online plaćanja fizičkim licima koja pružaju ugostiteljske usluge smeštaja, digitalizaciji destinacijskog menadžmenta i zadovoljenje potreba savremenih posetilaca online kupovinom ulaznica za turističke atrakcije.

Ovom prilikom direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović bio je učesnik panel diskusije. On je istakao da je zadovoljstvo turista stalni cilj Turističke organizacije Zlatibor. Kao i da je promena ključna reč u savremenom poslovanju tako da je neophodno pratiti trendove. Potom je napomenuo da će turistička platforma “Visit Serbia” koja je bazirana na inovativnom makrektingu destinacije kao i onlajn kupovini karata za turističke atrakcije uticati na unapređenje usluge i kvalitet iskustva turista na destinaciji što će ulepšati njihov boravak kao i podizanje imidža i prepoznatljivosti destinacije.

Turistička platforma se nalazi na sledećem linku “Visit Serbia”.

Izvor: TO Zlatibor

 

Leave a Comment