Takmičenje za NAJ BRKOVE

„Brkovi po Vuku“  – takmičenje za naj brkove Srbije i šire,  prvi put se održava u Tršiću od 11. do 12. jula 2020. godine  u okviru festivala LilaLo (10-12.jula 2020.), u organizaciji Turističke organizacije grada Loznice.

Iz TOG Loznica pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće na takmičenju i da se prijave na konkurs koji je otvoren do 7.7.2020. godine. Pravo učešća na takmičenju  imaju svi zainteresovani.

Кandidati govore dve Vukove narodne izreke, jednu po svom izboru i jednu koju izabere organizator, a obezbeđene su vredne nagrade za učesnike, u različitim kategorijama. Prijave se može preuzeti na sajtu Turističke organizacije grada Loznice. Popunjena prijava se može poslati mejlom na adresu: togloznice@gmail.com, dostaviti lično u prostorije TOG Loznice, ili poslati poštom na adresu Turističke organizacije grada Loznice (ul. Jovana Cvijića 20, 15300 Loznica), najkasnije do  7.7. 2020.. godine do 20 časova.

Sve dodatne informacije možete dobiti kod organizatora na broj telefona 015 878 520 .

Pravilnik:

  1. Takmičenje je otvorenog tipa i sve brkajlije su dobrodošle
  2. Takmičenje se održava 2 dana :
  3. Prvi dan 11.7.2020. od 14 časova stručna komisija vrši odabir kanditata u različitim kategorijama za učešće u pred takmičenju

Кategorije u kojima će se učesnici takmičiti su : Brkovi po Vuku, najduži brkovi, najinteresantniji brkovi, najstilizovaniji brkovi.

Finale će biti  12.7.2020. godine u Tršiću sa početkom u 12  časova

Za finaliste koji dolaze iz mesta koje je udaljeno više od 100 kilometara od Loznice, biće obezbeđen smeštaj.

  1. Organizator bira članove žirija. Žiri je ovlašćen za odabir pobednika i nagrađenih u finalu. Odluka žirija je konačna.
  2. Ne može više kandidata da govori istu narodnu izreku tj. neku koju je već jedan kandidat izabrao. Organizatori zadržavaju pravo da u dogovoru sa učesnikom izvrše promenu izbora narodne izreke.
  3. Nagrade u već navedenim kategorijama biće dodeljene po oceni žirija.

Prijavu možete preuzeti na sajtu Turističke organizacije grada Loznice. Кandidat može popunjenu prijavu da  pošalje na mejl adresu togloznice@gmail.com , dostavi lično u prostorije TOG Loznice ili da pošalje poštom na adresu Turističke organizacije grada Loznice, ul.Jovana Cvijića 20. 15300 Loznica, najkasnije do 7.7.2020. godine do 20 časova.

Autor LZS, foto Magazin.ba

Leave a Comment