Na Zlatiboru podeljeno 2.000 paketića

Na Kraljevom trga na Zlatiboru održana je Novogodišnja zimska bajka i tom prilikom je podeljeno 2.000 paketića za svu decu sa teritorije opština Čajetina (zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola), a paketiće su dobila i deca koja su se zatekla tu. Za sve mališane održan je i koncert muzičkih zvezda Leontine i Tijane.

Kroz pesmu i igru one su uputile najlepše novogodišnje želje svim mališanima. Na repertoaru su se našle dobro poznate dečije pesme, a odličnu atosferu je upotpunio Deda Mraz sa kočijama, vilenjacima, novogodišnjim slatkišima, paketićima, toplim čajem i vatrometom.

Pored zabavnog programa, na pozornici Kraljevog trga plesale su i slike i projekcije na multimedijalnoj fontani koje su deca sa oduševljenjem pratila.

Organizatori ovog događaja za decu su opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, uz podršku javnih preduzeća i ustanova.

– Uvek je pravo vreme za darivanje, a novogodišnji praznici su jedan od posebnih povoda da se skrene pažnja na najmlađe sugrađane s ciljem da im se ulepša detinjstvo – rekao je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

Autor: LZS

Leave a Comment